xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

30 de gener 2013

10è Festival de Sopes del Món Mundial


Veïns i veïnes, entitats i col·lectius, aneu preparant fogons i espècies, olles i condiments, que s’apropa el 10è Festival de Sopes del Món Mundial !!!
La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa que tindrà lloc el proper diumenge 17 de març, a partir de les 11:30 h., a la marquesina de la Via Júlia. Hi haurà circ, blues i moltes sopes!!!
Si voleu participar amb una sopa, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans del 28 de febrer, indicant:
-el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.);
-el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte (telèfon, correu electrònic).
Recordeu que:
-podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu;
-la podeu portar feta de casa;
-o si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons que està obert a partir de les 9.30 h. del matí. Si preferiu aquesta opció, ens hauríeu d’avisar el més aviat possible per tal de preveure el nombre de fogons necessaris. També ens heu d’indicar si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.).
Animeu-vos a sorprendre’ns amb la vostra recepta!!!

web:festival sopes

0 ☚ Afegeix un comentari:

Ir abajo Ir arriba