xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

29 de març 2012

Can Fulló 2012


Els dias 28 i 29 d´Abril celebrarem a Can Fulló, una Masia propera a Mataró, una trobada de tota la gent que es dedica a intercanviar coneixements o coses. Li diem *Fira Anual de Tallers d´intercanvi* i ho portem fent més de 10 anys. Sempre és molt especial perquè ens permet prendre contacte amb altres persones que tambien volen compartir el que saben i es crea un clima molt agradable, relaxat i alhora d'aprenentatge. És una trobada en el qual festegem el fet d'intercanviar, valorem a les persones pel que són i ens oblidem dels diners.
Durant tot el Dissabte i el matí del Diumenge farem Tallers. Quins?. Els que la gent proposi. Lo normal és que es facin 6 grups de Tallers (2
pels matins de dissabte i diumenge i altres 2 a la tarda del dissabte). Cada persona tria el Taller que més li ve de gust fer en aquest moment. Si vols participar, ja sigui els 2 dias o només el dissabte, digue´m quin Taller pots ensenyar d'una hora i mitja de durada aproximada i t'aniré enviant les propostes que sorgeixin fins a tenir el Programa definitiu de la Fira.
El cost de l'estada en la Masia de Can Fulló és de 20 € si et quedes a dormir el Dissabte, i hem de preguntar quant costa passar solament el diumenge. Si tens problemes econòmics, parlem.

Els llocs per dormir són els següents:
- 4 habitacions dobles que reservem a gent que realment ho necessiti. (Heu de demanar-ho prèviament)
- 10 lliteres
- 20 matalassos en el sòl en l'àtic
- Sala del *ping-*pong amb esterilla pròpia: 40 espais.


S´ha de portar sac de dormir.
Durant els 2 dias es posarà una taula permanent en el jardí perquè la gent pugui agafar i deixar objectes que ja no necessita.

Salutacions.

0 ☚ Afegeix un comentari:

Ir abajo Ir arriba