xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

25 de març 2012

9è Festival de Sopes del Món Mundial


VER fotos SOPAS 2012


Ja sabeu, quan s’apropa la primavera... arriba el 9è Festival de Sopes del Món Mundial!

Pels qui coneixeu el Festival, sabeu que és una festa de trobada, de relació, una excusa per passar una bona estona i gaudir en companyia de les més variades i suculentes sopes. La sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles. Com cada any, volem construir uns barris més solidaris, més diversos i més propers.

Per això, la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements, us convidem a participar en aquesta gran festa que tindrà lloc el proper diumenge 25 de març, a partir de les 11:30 h., a la marquesina de la Via Júlia. Aquest any hi haurà activitat infantil i blues!

Si voleu participar amb una sopa, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans de l’11 de març, indicant el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final sobre la sopa o sobre la vostra entitat (alguna curiositat, anècdota, etc.). També necessitem el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen. I molt important, deixeu-nos un número de telèfon i una adreça de correu electrònic on us puguem localitzar.

Recordeu que:

- Podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu.

- La podeu portar feta de casa...

- O si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons que està obert a partir de les 10 del matí. Si preferiu aquesta opció, ens hauríeu d’avisar el més aviat possible per tal de preveure el nombre de fogons necessaris. També ens heu d’indicar si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.).

I no oblideu convidar als vostres veïns i veïnes, amics i amigues, familiars i coneguts a participar. Aquesta és una festa en la que tothom és benvingut!!!!

Xarxa 9 Barris Acull

0 ☚ Afegeix un comentari:

Ir abajo Ir arriba