xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

lo último

Què és el pla comunitari de roquetes? Què és la plataforma d'entitats de roquetes?


Què és el pla comunitari de Roquetes?

El Pla Comunitari és una cosa tan senzilla com la xarxa d’il·lusions, energies, propostes i actuacions per millorar el barri de Roquetes en tots els sentits. Aquesta xarxa la teixeixen i promouen grups de veïns i veïnes, entitats i associacions amb la col·laboració d’alguns serveis i administracions públiques. Tots fan xarxa per progressar en la millora de la qualitat de vida col·lectiva del barri: ens posem d’acord en quines són les necessitats i potencialitats, què proposem i com ens imaginem millorar el futur de Roquetes. I tu, tens pla? A Roquetes fem pinya: per millorar la salut comunitària, per millorar l’accés dels joves a la feina, per millorar la convivència, per avançar en el paper de les famílies i l’entorn en l’educació pública, per ajudar-nos uns als altres, per fer festes i passar-s’ho bé... Amb tu fem xarxa.

¿Qué es el plan comunitario de Roquetes?

El Plan Comunitario es algo tan sencillo como la red de ilusiones, energías, propuestas y actuaciones para mejorar el barrio de Roquetes en todos los sentidos. Esta red la tejen y promueven grupos de vecinos y vecinas, entidades y asociaciones con la colaboración de algunos servicios y administraciones públicas. Todos hacen red para progresar en la mejora de la calidad de vida colectiva del barrio: nos ponemos de acuerdo en cuáles son las necesidades y potencialidades, que proponemos y cómo nos imaginamos mejorar el futuro de Roquetes. Y tú, tienes plan? En Roquetes hacemos piña: para mejorar la salud comunitaria, para mejorar el acceso de los jóvenes al trabajo, para mejorar la convivencia, para avanzar en el papel de las familias y el entorno en la educación pública, para ayudarnos unos a los demás, para hacer fiestas y pasarlo bien ... Contigo hacemos red.

La Plataforma d’Entitats de Roquetes

La Plataforma d’Entitats de Roquetes neix amb la intenció d’aglutinar les diferents entitats de Roquetes per a tenir més capacitat d’acció conjunta i per tal de poder dur a terme el pla comunitari de Roquetes. En aquest sentit la Plataforma gestiona el Pla comunitari de Roquetes i el Centre Cultural Ton i Guida i treballa per enfortir el treball en xarxa al territori.

Les entitats que formen part de la plataforma d'entitats de roquetes són:

Xarxa d'intercanvi de Coneixements Nou Barris
Associació Mediambiental Grodema 
Associació Juvenil Rocket Project
Associació Titellaire de Roquetes
Associació de Veïns i Veïnes de Roquetes
Comité de Solidaritat amb Nicaragua 

La Plataforma de Entidades de Roquetes

La Plataforma de Entidades de Roquetes nace con la intención de aglutinar las diferentes entidades de Roquetes para tener más capacidad de acción conjunta y para poder llevar a cabo el plan comunitario de Roquetes. En este sentido la Plataforma gestiona el Plan comunitario de Roquetes y el Centro Cultural Ton i Guida y trabaja para fortalecer el trabajo en red en el territorio.

Las entidades que forman parte de la Plataforma de Entidades de Roquetes son:

Xarxa d'intercanvi de Coneixements Nou Barris
Associació Mediambiental Grodema 
Associació Juvenil Rocket Project
Associació Titellaire de Roquetes
Associació de Veïns i Veïnes de Roquetes
Comité de Solidaritat amb Nicaragua 

0 ☚ Afegeix un comentari:

Publica un comentari a l'entrada

❤ Vols deixar un comentari?

Ir abajo Ir arriba