xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

12 de desembre 2020

En Roc i la Queta

En Roc i la Queta Hola família, els Titellaires de Roquetes tenim el plaer de presentar-vos al Roc i a la Queta, les noves mascotes de la Titellada. Ens ha costat decidir-nos, però el que teníem molt, molt clar, és que havien de ser algun tipus de símbol del nostre barri. 


Els personatges que veieu són un parell de roques que volen posar en valor les pedreres que voregen el nostre barri i que van possibilitar, fa gairebé cent anys, que es creés un petit nucli de població al voltant de la zona del mercat i posteriorment de la zona del carrer Romaní. 


Cantera, Baixada del Pedregar, Camí Vell de la Pedrera, Les Roquetes... són testimonis toponímics d’un passat, que va evolucionar al llarg dels anys, fins a convertir-se en el barri actual a on vivim ara. 


En Roc i la Queta són dos personatges entranyables, gamberros i amb un caràcter reivindicatiu, aquest que ens acompanya sempre i que ens fa millorar les condicions socials, culturals i econòmiques dels habitants de Roquetes. De ben segur que en sentireu parlar d’elles. 


Per cert, aquest any estem celebrant el 15 aniversari de l’entitat. La nostra intenció era fer-vos cinc cèntims amb un article, però ens diuen que no hi cap en aquesta Gazeta. Ho podreu llegir íntegrament a la nostra web http://www.titellada.cat/

 


0 ☚ Afegeix un comentari:

Ir abajo Ir arriba