xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

05 de març 2013

censura a 9 barris

solo para cortos
cartel censurado
cartel finalcarnaval 2013 y la poció màgica de la resistència

BLOGS:

Al blog “Educació Transformadora” : “A cops amb la cultura”

Al blog d’en Miquel Roman: “De censures municipals i altres errors… “

Al Blog de Leiovitz: Censura a 9Barris….

Al blog de l’Assemblea 9Barris Cabrejada: “Nou Barris Cabrejada diu prou.”


PREMSA

A CatalunyaPress: #9BarrisCabrejada

Notícia al Setmanari La Directa. L’Ajuntament de Barcelona passa per la censura els cartells de les entitats socials de Nou Barris

Notícia apareguda a Barcelona Televisió: L’Ajuntament no pagarà el full de mà del festival de sopes per ser massa crític amb el govern

Notícia apareguda a Barcelona Televisió: ICV se suma a la denúncia de censura dels organitzadors del Festival de Sopes de Nou Barris

Notícia apareguda a La Vanguardia: ICV -EUIA acusa a CIU de censurar los folletos del Festival de Sopas

Notícia a Europa Press: ICV-EUiA acusa a CiU de censurar fullets d’un festival de Nou Barris

Notícia a el Periódico de Catalunya: Varias entidades de Nou Barris denuncian censura del distrito.

Aquest recull de premsa s’ha fet i s’actualitza de manera col·laborativa gràcies a @XaviUrbano , @Xal_Lee, @indignadaignota i @Antalcantara.

Comentari : Tota la recopilació de notícies que apareixen en aquesta pàgina és gràcies a Antonio Alcántara -Ateneu Popular Nou Barris- i a la seva pàgina web:
http://educaciotransformadora.wordpress.com

web:http://directa.cat/noticia/un-dirigent-cdc-imputat-al-cas-palau-es-responsable-censura-nou-barris

web:http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/06/lajuntament-nega-que-hagi-censurat-els-cartells-de-nou-barris/

LA POCIÓ MÀGICA DE LA RESISTÈNCIA

Ens situem en l’any X després del I Festival de Sopes del Món, en què tota la Gàl·lia és ocupada per les tropes capitalistes i sota el domini de la Troika... Tota? No! Un petit nombre d’irreductibles i valents gals resisteix encara i sempre a l’invasor. I la vida no és fàcil per a les guarnicions de legionaris de la Troika en els reduïts campaments de la Gàl.lia Noubarrensis: Civitatem Meridiani (o Villa Desnonaris), Turris-baronis, Vallis Bonae, Roketolus, Verdumorum, Canelorum-Vallis, Guineuetae, Peguera Domus, Turo Peirus, Vilapicinum, Turris Llob etum, Portae, Prosperitate i Novum Trinitas.

Però... quin és el secret d’aquest territor i?

Doncs vet aquí que posseeixen una poció màgica que els fa invencibles. La seva fórmula es perd en la nit dels temps i només es transmet de boca de druida a orella de druida. Una poció que dobla les forces de qui la pren per un temps limitat. I mentre els gals de l’aldea la se gueixin prenent, a res no han de témer... Sigui quina sigui la batalla, la nostra Gàl·lia es manté unida i resisteix per defensar la seva tradicional forma de vida, alegre, combativa i solidària.

Un dels episodis imprescindibles per a mostrar la irreductibilitat gal·la i els seus valors de solidaritat i convivència és el 10è Festival de Sopes del Món Mundial: un gran banquet col·lectiu en el qual es poden tastar més de 80 sopes, pocions i beuratges diferents, receptes que recullen tradicions mil·lenàries d’arreu del món.

Tracteu d’esbrinar els ingredients de la poció màgica de la resistència que els nostres druides us donaran a tastar. Però, sobretot, guardeu molt bé el secret per continuar vencent l’invasor.

Endinseu-vos en aquest apassionant món, per Tutatis, i que el cel no us caigui a sobre!!

Per un 9Barris irreductible i cabrejat, sopes, pocions i dolça lluita!


Aquest any el districte s’ha negat a imprimir aquest volador perquè no està d’acord amb el text ni amb el logo de Nou Barris Cabrejada, davant d’això la Xarxa 9 Barris Acull ha decidit fer-ho pel seu compte

0 ☚ Afegeix un comentari:

Ir abajo Ir arriba