xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

lo último

12 de novembre 2010

Pastisseria

TORNA PASTISSERIA
Dimarts de 19 a 21 hrs
Maria Rocamora


Aquesta recepta és del taller que vaig fer al Ton i Guida "Les postres de l'ávia"

M'agradaria que us fos d'utilitat i bon profit.


TRUFES (casolanes)

150g de melindros una mica secs o galetes Maria.
100g de xocolata en pols.
50g de mantega de vaca.
2 cullerades de conyac.
sucre glaç.
30 motlles de paper arrissat.

► Trinxeu els melindros o les galetes Maria.
    Feu els trossos molt petits, els barregeu amb la xocolata, el conyac i la    
    mantega fosa.

Si fa falta, si pot afegir una mica d'aigua.
Amb la pasta feu les boletes de les trufes.
Després les paseu pel sucre glaç i les poseu en motlles de paper.

Finalment les deixeu a la nevera per servir-les molt fredes.


Maria Rocamora



✿✿✿



ROSTES DE SANTA TERESA

2 ous
1 llimona
1 barra de pa de 1/4 del dia abans
oli d'oliva
200 gr. de sucre
1 got de llet


Tallem el pa a llesquetes una mica gruixudes.
Batem els ous i li barreguem la llimona ratllada.
Pasem les llesquetes del pa, per la llet (que tindrem preparada en un plat) i després pel ou batut.
Tot seguit ho fregim.
Finalment agafem les llesquetes del pa i les ensucrem.


Maria Rocamora

0 ☚ Afegeix un comentari:

Publica un comentari a l'entrada

❤ Vols deixar un comentari?

Ir abajo Ir arriba