xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

02 d’abril 2020

Coordinadora d'Entitats SAP Muntanya

Si ens buiden l'atenció Primària estan abandonant a la comunitat. 
L'Atenció Primària ha de ser la porta d’entrada i de detecció de la malaltia i també d’aquesta manera ser un dic de contenció cap als hospitals que estan fent una excel·lent tasca, però cada cop més saturats i amb necessitat de recursos que no tenen.

Més enllà de la pandèmia del COVID-19, continua havent-hi la necessitat d’atendre als pacients amb malalties cròniques i complexes, amb fragilitat i com no, els casos no tan greus També donar suport a les residències, als centres de salut mental, als ciutadans a domicili. Igualment des de l’AP es fa el seguiment dels malalts fins a la seva entrada a l’hospital si es produeix i el seguiment posterior a l’alta. 
El factor de seguretat que comporta tenir una atenció primària forta i propera és diametralment oposat a buidar-la de recursos i d’aquesta manera, abandonar la seva comunitat. 
En els nostres barris, els més desafavorits de la ciutat, també considerem necessari i urgent la coordinació entre salut i serveis socials per detectar i atendre les necessitats bàsiques dels nostres veïns i veïnes. 
L’Atenció Primària és útil i necessària per ajudar a combatre el COVID-19 i les seves conseqüències.
Coordinadora d'Entitats SAP Muntanya

0 ☚ Afegeix un comentari:

Ir abajo Ir arriba