xarxa d'intercanvi de coneixements nou barris

últimes entrades

30 de març 2014

Calçotada y visita al Castillo de Cardona



Gaià es un municipio de la comarca del Bagès, en la provincia de Barcelona. Se encuentra a la izquierda del río Llobregat, y dentro del término se encuentran sus múltiples afluentes.

El bosque tiene absoluto protagonismo en esta localidad, pues existen muy pocos núcleos de población en ella (la más importante es Galera). La mayoría de viviendas son masías que se encuentran diseminadas a lo largo del territorio.

Respecto a su patrimonio arquitectónico, lo más interesante es su iglesia románica y una rectoría barroca, hoy convertida en un hostal.

23 de març 2014

11è festival de sopes del món mundial




















Veïns i veïnes, entitats i col·lectius, aneu preparant fogons i espècies, olles i condiments, que s’apropa l11è Festival de Sopes del Món Mundial !!!!

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc el proper diumenge 23 de març, a partir de les 12 h., a la marquesina de la Via Júlia. Hi haurà circ, blues i moltes sopes !!!
Si voleu participar, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans del 2 de març. Trobareu tota la informació necessària al document adjunt.
Animeu-vos a sorprendre’ns amb la vostra recepta !!!

VEURE LES FOTOS
VEURE LES FOTOS

19 de març 2014

Cartell - 13a consciència crítica

14 de març 2014

boris vega. construyendo un barrio.


CLIC per veure el VIDEO !!!

Un documental sobre com un barri nicaragüenc lluita dia a dia per aconseguir una vida més digna, acabar amb les pandillas i millorar l'educació dels seus fills, tot mitjançant la solidaritat i l'esforç col·lectiu.

Dirigit, editat i realitzat per Laia Viñas, amb la col·laboració de Martina Lacueva.
www.laiavinas.com

08 de març 2014

jornada unitària 9barris dissabte 8 de març

9 BARRIS CAREJADA DIU: "NOSALTRES PARIM, NOSALTRES DECIDIM"


06 de març 2014

berenar de senyors'14

Ir abajo Ir arriba